Duinen-steptocht langs twee ‘kopjes’

Dit is een heel bijzondere GPS-speurtocht met kickbikes (een moderne step met groot voorwiel). De speurtocht begint op ons sportcentrum in Overveen met het zoeken van een sleutel in de directe omgeving. Zodra je die met je team gevonden hebt kun je met de kickbikes op pad langs de mooiste landgoederen die samen Nationaal Park de Kennemerduinen vormen.

GPS-steptocht langs twee kopjes
Onderweg kom je langs de mooiste en meest karakteristieke plekjes van de omgeving. Heb je wel eens gehoord van Landgoed de Wildernis? Duinvliet, Elswout en Koningshof? Je komt ze allemaal tegen en telkens vindt je aanwijzingen die je naar het eindpunt van de tocht gidsen. En de twee kopjes? Dat slaat op het de twee hoogste duinen van Overveen en Aerdenhout die in deze gps-tocht zijn opgenomen.

Finale
Heb je met je team alle aanwijzingen gevonden? Dan ligt er op het eindpunt een geocache (schatkist) op jullie te wachten waarin je je ervaringen kunt opschrijven en een groet kunt achterlaten voor de alle schatzoekers na jou.

Licht sportief
Deze tocht in de binnenduinen is nadrukkelijk geen wedstrijd in snel steppen. Doordat er gezocht wordt naar letters en er tussendoor gepuzzeld moet worden ontstaat een licht sportieve gps-tocht. De activiteit is daardoor voor iedereen goed te doen en terloops passeren de mooiste – bij het grote publiek vaak onbekende plekjes – de revue! Genieten en samenwerken staan centraal.

Minimum aantal deelnemers: 12
Prijs p.p.: € 23,50 excl 21% BTW
Teams: 5-6 personen

Optioneel:
– Koffie (met of zonder appelgebak bij ontvangst)
– Drankje of complete borrel na afloop

Categorieën: outdoor